Vårseminar 2022

Vårseminar i Kristiansand 31. mars og 1. april 2022.
Tema: Vår framtidige arbeidshverdag og faktorer som vil påvirke oss

Seminar og årsmøte ble avholdt på Hotel Caledonien Takk til alle som deltok, og til alle som sa fra at de ikke kunne - historisk at ingen uteble uten beskjed!

Forskerforbundet dekker kostnader til reise og opphold. Reiseutgiftene dekkes i etterkant mot kvittering, nærmeres informasjon om dette er sendt deltakerne på e-post, om du ikke skulle ha fått dette - eller har spørsmål - ta kontakt med Bente Elisabeth Holmen

Program:

Dag 1: Tema teknologi og forvaltning

10.15-11.15

Registering og enkel servering

11.15-11.30

Velkommen! FFTA ved UiA og styret.

11.30-12.15

Nyvalgt nestleder i Forskerforbundet Kristian Mollestad informerer om aktuelle saker

12.15-13.00

Kunstig intelligens; Hvordan kan dette komme til å påvirke arbeidshverdagen til TA-ansatte og arbeidslivet generelt? Morten Goodwin, professor ved UiA.

13.00-14.00

Lunsj

14.00-14.45

Sikkerhetskultur: Et lederansvar å lykkes - men alle må bidra. Jørgen Dyrhaug fra Norsk Sikkerhetsmyndighet.

14.45-15.00

Pause

15.00-16.00Ny arbeidshverdag? 'Endring, tillit, struktur, kultur og makt'
Tor Geir Kvinen, førsteamanuensis UiA
16.00-17.00

FFTA årsmøte (se under)

19.00Middag! (Aperitif på hemmelig sted - opplyses etter årsmøtet)

Dag 2: Tema mangfold og bærekraft

09.00-09.50

Hvorfor er likestilling og mangfold i organisasjoner og virksomheter viktig for å nå bærekraftsmålene?
Åsta Einstabland, leder av Senter for likestilling ved UiA

09.50-10.00

Liten kaffepause

10.00-10.45Konkrete eksempler på mangfold i næringslivet.
Ida Kristine Moe, kommunikasjonssjef og ansvarlig for bærekraftsarbeid i Stormberg.
10.45-11.15 Pause med tid til utsjekk
11.15-12.15

Bærekraftig forvaltning i offentlig sektor.

Sunniva Whittaker, rektor ved UiA og leder av UH-rådet 

Sunniva er dessverre blitt syk, men viserektor for samfunnskontakt og nyskaping ved UiA, Gøril Hannås, kommer i stedet.

12.15-12.30Oppsummering og FFTAs arbeid videre
12.30-13.30Lunsj og avreise